OM

Jeg hedder Nadia Holm og er skaberinden bag Nadilakai Dufte, som jeg stiftede i 2019 i København
 
Dufte og skønhedsprodukter har altid fascineret mig.
  Fra jeg var helt lille har lugtesansen været min yndlingssans.
  Jeg husker hvordan det føltes som et eventyr at udforske duften af græs, mine bedsteforældres hjem, syrenerne på barndomsgården i Nordjylland med næsen som mit primære udforskningsinstrument.
  Da jeg fyldte cirka 12 var en ægte duftnørd indeni mig født. Jeg blev jeg besat af duftsammensætninger og af at finde den perfekte parfume.

   I mine teenageår freakede jeg ofte folk lidt ud, ved at altid kunne gætte hvilken parfume de brugte.
   Det var i sidste ende frustrationen over aldrig at finde noget der inspirerede mig blandt konventionelle parfumer, der gav mig skubbet til at skabe det jeg selv havde manglet.

    Da jeg som 19 årig flyttede til København begyndte jeg at studere filosofi på Universitetet, imens jeg arbejdede for huslejen i Danmarks mest urtespecialiserede helsekost. 
    Jeg har altid nysgerrigt og nørdet samlet urter og planter selv, men her lærte jeg endnu mere om naturens potens.  
     
    Efter universitetet tog jeg til Bolivias andesbjerge, hvor jeg blandt andet arbejdede tæt sammen med traditionelle behandlere og urtekyndige. Efter halvandet år i bjergene var det ekstremt tydeligt for mig, hvor meget den kultur jeg selv er vokset op i fuldstændig har normaliseret det syntetiske og kemiske når det kommer til både hudpleje og parfumefremstilling.  
    Da jeg kom hjem til Danmark igen var en gnist født, som nu er blevet til et bål.
     
    Nadilakai Dufte er blandingen af de to ting jeg er allermest passioneret omkring og ved mest om: Dufte og naturen som apotek og skønhedskammer.
    Kun det bedste er godt nok og derfor bruger jeg kun ægte, levende og økologiske materialer fra nogle af verdens dygtigste og økologiske fremstillere.
    Det er den filosofi Nadilakai Dufte er bygget op omkring og det er dét som, når alt kommer til alt, bare helt enkelt giver mig liv
    <3